Venice

Igar tog vi bilen till Venice beach och hangde lite och kollade pa allt skumt folk dar. Venice ar som en stor freakshow med sa mycket galet. Exempelvis saljer de ett ars licens for att fa roka marijuana lagligt. Om man har licensen sa ar det fritt fram att roka pa hur mycket man vill, de hade en lang lista med saker som var bra med marijuana rent medicinskt. Folk dansade langs gatan och hade shower och salde allt mojligt, klader, solglasogon. Vi avslutade dagen pa Venice med att dricka ol pa stranden och se pa solnedgangen. Superfint!
Igarkvall var vi med pa ett event har pa vart hostel, med gratis ol och vin. Dar minglade vi runt med en massa andra som bodde har och sen gick vi alihopa ut pa Boluevard 3, en stor klubb har. Dar var det gratis intrade och pa klubben bjod de pa mat och det basta av allt supergoda jordgubbar doppade i rinnande choklad. Det var olika dj:s hela kvallen som spelade superbra musik. Vi dansade med en av dj:s killarna och da passade vi pa att onska katy Perry. Killen sa att han garna skulle spela hennes musik och berattade aven att hon var en gammal fling som han vart med fran highschool.
I ovrigt sa ar LA jattebra, med kanonvader och trevligt folk. Alla som man pratar med har ar skadespelare eller typ dansare, eller har en drom om att bli det. Vi fick en kille att visa upp sina skadespelartalanger genom att spela att han gjorde slut med oss. Valdigt gripande och vi tror han har en chans att sla igenom bigtime!
Nu ska vi ut och leka turister, det vill saga aka en tour runt alla kandisars hus och se alla stallen som man maste se har i LA.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0